Gostilna Slovenija - Gostilna Čop


POKLIČITE  03/567-62-22, 051/341-333  ALI REZERVIRAJTE PREKO E-POŠTE  INFO@GOSTILNACOP.SI     REZERVIRAJ 


 
 

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ Gostilna Slovenija ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤


Okusiti Slovenijo – blagovna znamka in temelj sodobne kulinarične razpoznavnosti Slovenije

Hiša domačih okusov PrČop sodi med prvih 44 pozitivno ocenjenih gostiln, ki izpolnjujejo vse zahtevane kriterije in so si pridobile pravico do uporabe blagovne znamke Gostilna Slovenija!

pr-cop (1).png

narekovaj.png“V teh malih slovenskih gostilnah je postrežba izvrstna, dostikrat boljša in skrbnejša kot v velikih mestnih hotelih. Ljudje vam tu ne strežejo, temveč vas sprejemajo in gostijo…”
(Ivo Andrić, pisatelj, Nobelov nagrajenec, 1961)


Sekcija za gostinstvo in turizem pri Obrtno podjetniški zbornici Slovenije uvaja novost na področju gostinstva v Sloveniji z novo blagovno znamko in znakom Gostilna Slovenija. Od konca septembra leta 2011 so posamezne, strokovno preverjene gostilne, med katere se uvršča tudi Hiša domačih okusov Pr Čop, označene z enotnimi gostilniškimi izveski in tablami, z razpoznavnim znakom nove blagovne znamke. Seveda le tiste, ki ustrezajo pravilom, merilom in kriterijem za pridobitev tega znaka in znamke.

Tako morajo izpolnjevati pogoje na področju zunanje in notranje ureditve lokalov, v ponudbi prevladujejo hišne, lokalne in regionalne jedi, seveda tudi ustrezna živila in živilski proizvodi lokalnih pridelovalcev, živila z zaščitenim geografskim poreklom, biološko pridelana živila, ustrezna glasbena kulisa, načini strežbe in vrsta drugih sestavin, ki sooblikujejo upravičenost do uporabe blagovne znamke in znaka Gostilna Slovenija.


 
 
 

Domov Pr Čop  |  Restavracija  |  Catering  |  Dogodki  |  Priznanja in pohvale  |  Galerija  |  Kontakt  |

 

Lojze Čop s.p., Podkum 11, 1414 Podkum

 

Copyright © 2015 Gostilna Čop