Restavracija - Gostilna Čop


POKLIČITE  03/567-62-22, 051/341-333  ALI REZERVIRAJTE PREKO E-POŠTE  INFO@GOSTILNACOP.SI     REZERVIRAJ 


 
 

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ Restavracija ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤Ko že mislite, da ste doživeli vse …

Odkrijte skrite čare lokalne kulinarike: dobrote “z njive na krožnik”, sveže nabrane gobe, borovnice, čemaž… iz okoliških gozdov, divjačino z domačih lovišč, tipične zasavske jedi,  ter specialitete, v katerih so uživali naši predniki.

Kuharski mojster Lojze Čop vas bo prepričal z domiselnim združevanjem izvirne slovenske kuhinje in s posluhom za sodobno kulinariko. Njegov prepoznaven slog boste zaznali v vsaki jedi.

Pred vami je unikatno potovanje skozi okuse, ki čakajo na to, da jih doživite s strastjo otroškega pričakovanja.

Naj vam prija, naj vam tekne!
 Za stran 


Za stran   Terasa

Vse, kar šteje, je ta trenutek!

Predstavljajte si, da se čas ustavi, ko se pogled odpre na čudovito naravo. Zadihate v svobodi svežega gorskega zraka… Tu boste našli kraj, kjer lahko pozabite na brnenje telefonov in se umaknete ritmu vsakdanjega vrveža.
Tudi vaši otroci bodo navdušeni! Medtem, ko vi ob neobremenjenem klepetu uživate v sončnih žarkih, se lahko razposajeno zamotijo v igri na otroških igralih, tekajo po travniku ter zajahajo kip konja v naravni velikosti.
Če vam dela družbo hišni ljubljenček, se lahko tudi ta okrepča s svežo vodo in razkomoti ob vaših nogah.

 
Bar

Prijazen pogled, iskren nasmeh in lahkoten klepet okrepčajo dušo in telo.

Pristno domače vzdušje zaokroži ročno izdelan točilni pult. Izbirate lahko med odprtimi in buteljčnimi vini slovenskih vinarjev;  vse od domačega cvička do penine z zlatimi lističi. Med brezalkoholnimi pijačami se osvežite z domačim ledenim čajem. Pripravljamo ga iz čajne mešanice skrbno izbranih zelišč s sosednje kmetije, limoninega soka in medu.
 Za stran 
 
 
Za stran   Viteška dvorana

Vznemirljiv odsev romantičnega pečata pogumnih srednjeveških bojevnikov

Čiste linije prostorne dvorane čudovito dopolnjujejo viteški oklepi in ščiti, ki vam pričarajo bogato zgodovinsko dediščino rodbine Čopov.
Dvorana, ki lahko sprejme do 120 gostov, je idealen prostor za poročne slovesnosti, zaključne dogodke, poslovne dogodke, praznovanja in srečanja.
 
 
Lovska soba

Ko potrebujete prostor zase, popolno zasebnost, skrito pred očmi javnosti

Nekaj metrov stran, v stari Čopovi gostilni se lahko brezskrbno umaknete od oči radovednih pogledov in ušes. V tem strogo ločenem delu, t.i. lovski sobi, ki sprejme do 40 oseb lahko najdete prostor za sestanke, druženja in srečanja ter zaključne konference.
Soba je opremljena v slikovitem lovskem stilu, kot je navada v slovenski tradiciji lovstva, kar daje prostoru poseben čar. 
 Za stran 
 
 
 
 

Domov Pr Čop  |  Restavracija  |  Catering  |  Dogodki  |  Priznanja in pohvale  |  Galerija  |  Kontakt  |

 

Lojze Čop s.p., Podkum 11, 1414 Podkum

 

Copyright © 2015 Gostilna Čop